Onderhoud van een biminitop, bootkap, zeil of tent, is dat nu wel nodig?

Veel biminitops, bootkappen, zeilen, zonwering en tenten hebben nogal wat te verduren van zand en zout, maar ook van atmosferisch vuil, spinnen, vogelpoep, vliegjes, algen en andere agressieve vervuiling. Door regelmatig te reinigen en beschermen, zal het vuil zich minder snel hechten aan de vezels van het bootdoek, zeildoek of tentdoek. Dit verkleint niet alleen de kans op scheuren en andere beschadigingen. Het zorgt er ook voor dat het doek er langer schoon uit blijft zien.

Voorkomen is beter dan genezen
Over het algemeen gaat men pas over reinigen en impregneren nadenken, als het doek al lekt, vuil is door de groene aanslag of helemaal besmet is met schimmels. Veel verstandiger is het, om dit allemaal voor te zijn. Door het doek regelmatig te impregneren of te coaten, verkleint je de kans op beschadigingen. Ook de kans dat schimmels en algen zich vasthechten aan het doek is aanzienlijk kleiner. 

Eerst de kwaliteit, dan pas de prijs
Door het gebruik van de beste bestandsdelen in onze onderhoudsproducten, is de prijs soms iets hoger dan veel andere producten. Het resultaat is echter ook duidelijk merkbaar. We horen dat steeds weer opnieuw. biminitops, bootkappen, zeilen, tenten en zonwering blijven langer schoon, waterdicht en beschermt tegen schimmels en algen.


Weergave:


Bezig met laden...
  • thumb_up Hoge kwaliteit
  • euro_symbol Scherpe prijzen
  • local_shipping Snelle levering