X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Het enige dat u moet doen voordat u de biminitop gaat bestellen is het kiezen van de juiste lengte, hoogte en breedte van de biminitop, die het best past bij de maat van uw boot.
De lengte (L) en de hoogte (H) bepalen hoeveel schaduw uw biminitop gaat bieden.

Bepaal waar de biminitop vastgezet gaat worden en wat het bereik van de top is, als u deze uitvouwt. Bekijk ook waar de top in neergelaten positie komt, aan de achterkant van de boot. Overtuig uzelf ervan, dat er genoeg ruimte is aan de voor- en achterkant van de biminitop, om de bevestigingsogen op de boot te monteren, waar de spanbanden van de biminitop aan bevestigd worden.

Met behulp van een rolmaat of duimstok, kunt u bepalen welke lengte van de biminitop zorgt voor de gewenste hoeveelheid schaduw op uw boot.

Het belangrijkste montagepunt zit ongeveer in het midden van de biminitop aan beide kanten van de boot. De draaibare dekogen die bij de top worden geleverd, zijn ontworpen voor montage op vlakke oppervlakten. Optionele beugels zijn beschikbaar voor railing montage.

Nadat u heeft vastgesteld waar de bevestigingspunten op de boot gaan komen, meet u de afstand tussen deze bevestigingspunten, om zo de breedte(B) te bepalen van de top die u nodig heeft. Deze breedte is niet hetzelfde als de totale breedte van uw boot.
Het frame is zo gemaakt. dat het gemonteerd kan worden binnen het opgegeven bereik zoals aangegeven in de maatvoering.
Bijv. breedte 215-229 cm, de bovenzijde van de top is 215 cm breed, de bimini kan gemonteerd worden tot een breedte van 229 cm
Kies de breedte die het meest overeenkomt met uw meting van de breedte tussen de bevestigingsogen.

Terwijl u in de boot staat, meet u, recht omhoog, de gewenste hoogte vanaf de bevestigingspunten. U en eventuele opvarenden, dienen goed te kunnen staan, met voldoende ruimte boven het hoofd.
De hoogte van de top wordt dus gemeten vanaf de montagepunten.


Wij bieden ook inmeet en montageservice aan, klik hier voor meer informatie.